ff logo w small

Kunstnerisk ledelse

Carsten Friis

Carsten Friis

Instruktør og kunstnerisk leder

Carsten har gennem de seneste tyve år iscenesat over 170 musicals på både amatør- og professionelle scener/teatre og har lavet adskillige reklame- og undervisningsfilm.

Carsten Friis er kunstnerisk leder og instruktør i H.C. Andersen Festspillene og er derudover fast tilknyttet som instruktør i Varde Sommerspil, UngVest og Middelfart Ungdomsskole.

Han bliver ofte brugt ved korte intense teaterforløb på dramaskoler, højskoler og efterskoler, og så laver han en del events og shows for virksomheder.

Carsten Friis er desuden den ene af to kunstneriske ledere af Teaterskolen TOPPEN, hvor han underviser i drama og teatersport.

Julie Strange

Julie Strange

Korleder og dirigent

Det er 3. gang Julie er med som korleder/kapelmester/dirigent på Frøbjerg, og hun har også tidligere selv spillet på Højen. Blandt andet i 2013 som Den Grå Dame i ”Baronessen Fra Benzintanken” og som Elisabeth Friis i ”Matador” opsat i 2014.

Hun blev færdiguddannet kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium sommeren 2015.

Til daglig underviser hun på 1748 i solosang og er kirkesanger i Verninge Kirke. Herudover sætter hun en del forestillinger op rundt omkring i landet og medvirker også selv i forestillinger og shows.
Foruden roller ved Frøbjerg Festspil har hun spillet Anita i ”West Side Story”, Odense Musical Teater 2010, og Rizzo i ”Grease” på Fjordager Scenen 2012. Som kapelmester og korleder har hun det seneste år sat ”Chicago” op på Eliteteater Odense, ”Folk og røvere i Kardemomme by” ved H.C. Andersen Festspillene i Odense, ”Den lille havfrue” ved H.C. Andersen Festspillene i Den Fynske Landsby og selv medvirket i ”Ready Set Swing Teater” på TEATER95B, Odense.

Patrick Terndrup

Patrick Terndrup

Koreograf

Patrick er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia i 2012, og han har medvirket i utallige musicalproduktioner i Odense, København og Fredericia.

I 2012 medvirkede han i ”De Tre Musketerer - the rockmusical” på Odense Teater, og på Fredericia Teater har han spillet Kit Kat-danseren Elke i ”Cabaret”, og i den tossede Mel Brooks-musical ”Young Frankenstein” på Fredericia Teater var han lige ved at løbe med det hele som videnskabsmandens underdanige hjælper. 

Senest har han medvirket i publikumssuccesen ”Klokkeren fra Notre Dame” på Fredericia Teater.

Steffen Hulehøj

Steffen Hulehøj

Koreograf

Steffen er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia i 2007, og han har haft job som performer i Danmark, Finland og Sverige på mange forskellige store produktioner.

Han er oprindeligt fra Århus, men hans store passion for dansen bragte ham til Fredericia, hvor han blev uddannet på.

Han har på Det Ny Teater medvirket i "Chicago", "The King and I", "The Phantom of the Opera", "Les Misérables", "Mary Poppins", "Love Never Dies", "Crazy For You" og "Evita". 

Endvidere har han været med i "Sugar" på Folketeatret, i "Aladdin" på Fredericia Teater og i Operaen i København samt "La Cage Aux Folles" på Aarhus Teater.

 

    11000px Høj KENE TING blå gMiddelfart sparaarupdk logo headerFyens Stillads annonce 1041Vestfyen logo gron gennemsi