FF logo 2010 resized 2

Frontbanner hjemmeside jul

CRUISE - the musical…..

the cruiseKom ombord på The Amazing Pearl - krydstogtskibet, der tager jer med på en rejse, hvor I oplever drama, humor, kærlighed, skøn musik, bombetrussel, spændende danse og sang- sammen med de to 8. klassers elever fra Ebberup Skole og Frøbjerg/Orte Friskole.

Eleverne medvirker i projektet ”Fra ide til tæppefald” som har modtaget støtte fra Assens Kommune.
Projektet er et fælles kulturelt samarbejdsprojekt mellem de 2 skoler og Frøbjerg Festspil.

Projektet engagerer eleverne i at opsætte en musical- helt fra den spæde ide indtil vi har fejet scenegulvet efter sidste forestilling – alt sammen med hjælp fra professionelle konsulenter indenfor instruktion, dans, sang, PR/marketing, scenografi, kostumer/make-up og ikke mindst forfatteren, som sammen med en gruppe af eleverne har dannet et forfatterteam, der har skrevet musicalen helt fra grunden.Udover eleverne fra begge skoler medvirker også et orkester sammensat af Assens kommunes musikskoleelever.

Musicalen opføres i Ebberuphallen
den 25. januar 2018 (2 lukkede forestillinger)
den 26. januar 2018 kl. 18.00
den 27. januar 2018 kl. 17.00

Billetpris kr. 50,- for voksne og kr. 25,- for børn under 16 år.
Billetbestilling : http://cruisemusical.dk

Handlingen: Mia er hovedperson, hendes forældre skal måske skilles. Mia er på sommerferie på et stort krydstogtskib, hvor hendes forældre arbejder. Under en fest opdages, at der er en bombe på skibet.

Hvordan ender det – lykkes det at stoppe bomben,- kan forældrenes ægteskab reddes,- bliver Mia glad igen- kan man have en kat med i kahytten , uden det lugter -- alt dette og meget andet får du svar på, hvis du kommer og ser forestillingen.:

”CRUISE – THE MUSICAL”

    11000px Høj KENE TING blå gMiddelfart sparaarupdk logo headerFyens Stillads annonce 1041Vestfyen logo gron gennemsi

Find vej til Frøbjerg Festspil