ff logo w small

Sommerspil

Sommerspil

Kom til Frøbjerg Bavnehøj og oplev den fedeste musical med den bedste musik. Nemlig Bee Gees med deres monster store hits "Staying Alive", "How deep is your Love", "Disco inferno", "Night Fever" og "If I can't have you"

Vi omdanner Frøbjerg Bavnehøj til Brooklyn med malerforretning, bro, og hele balladen. Og selvfølgelig har vi da også et discogulv med lys i :-)

Vi ses - det bli'r SÅ fedt :-)

Køb billetter her

Samlingshuset

Samlingshuset

Har du brug for dejlige lokaler til din næste fest, kan du her finde info om Frøbjerg Samlingshus, leje, regler og priser samt se en masse billeder

Tryk her

Generalforsamling 2018

Kære medlem

Her er alle materialerne vedr. Generalforsamling 2018:

1. Indkaldelse til Generalforsamling den 15. marts – indkaldelsen indeholder dagsorden til generalforsamlingen samt program for aftenen
Tryk her

2. Vedtægter for Frøbjerg Festspil – gældende fra 17. marts 2016
Tryk her

3. Hovedbestyrelsens forslag til vedtægtsændringer
Tryk her

4. Regnskab 2017
a. Saldobalance for perioden 1. januar – 31. december 2017 Tryk her
b. Oversigt over regnskabsresultatet Tryk her
c. Balance 2017 (Aktiver og passiver) Tryk her
d. Bilagskontrollanternes erklæring Tryk her

5. Forslag til budget for 2018 Tryk her

Tilmelding til spisning:

Hvis du ønsker at deltage i spisningen efter generalforsamlingen, bedes du tilmelde dig senest søndag, den 11. marts på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Frøbjerg, den 26. februar 2018

Knud Møller Formand

Et stærkt hold til Saturday Night Fever

Første samlingSå er manuskripter og prøvedatoer uddelt til de medvirkende i årets forestilling. Instruktør Carsten Friis påpegede, at Saturday Night Fever er en discoforestilling, der kræver dans og sang i topklasse, men han understregede også, at det er et stykke med en dunkelhed, som han og de medvirkende skal turde fortælle.

Det er et forholdsvis lille hold, der skal stå på scenen med Saturday Night Fever til august. Omkring de 30 sangere og dansere skal sammen med orkesteret skabe en verdenspremiere udendørs under åben himmel på Frøbjerg Bavnehøj.

- Vi er et lille hold set med festspil-øjne, og vi har været så heldige i år, at vi har vadet i dygtighed til vores audition. Jer der sidder her i dag er valgt ud, fordi vi er sikre på, at I vil kunne skabe en fed forestilling for vores publikum, sagde instruktør Carsten Friis til de fremmødte i den store sal i Frøbjerg Samlingshus.

Læs mere ...

Scenograf skaber Brooklyn i 70'erne på Frøbjerg

Saturday Night Fever foregår i den amerikanske bydel Brooklyn i 70'erne, der dengang var et fattigt og trist sted at leve. Det var udgangspunktet for scenografen Anders Vesterholm, da han skulle udtænke scenen til Frøbjerg Festspils næste forestilling. Kontrasten til diskolivet, der udleves i weekenden, skal skabes med lys – masser af farvet lys.

Anders VesterholmAnders Vesterholm, 30 år, er ikke ukendt med Frøbjerg Festspil. Da han var fem år, spillede han børneteater på Frøbjerg, hvor han har spillet alt fra skraldemand til konge. Da han blev teenager, cyklede han med glæde fra Ørsted til Frøbjerg, hvor han hjalp med at lave scenerne til forestillingerne. Nu er han ny scenograf, der skal lave scenen til Saturday Night Fever.

- Det er Frøbjerg Festspils skyld, at jeg i dag arbejder med scenografi i min fritid. Det var der, jeg fik øjnene op for et teaterliv med sammenhold og et godt socialt liv, siger Anders Vesterholm, der har en bachelor i erhvervsøkonomi og innovation og er cand. mag i designledelse. De kompetencer bruger han i arbejdet som projekt- og eventmager ved Bibliotek & Borgerservice i Nordfyns Kommune. Han er født i Bred, vokset op i Ørsted og bor i dag i Odense. 

Læs mere ...

Flere artikler ...

                      KeneMiddelfart sparaarupdk logo headerassens20kommune20logo 150Fyens Stillads annonce 1041Vestfyen logo gron gennemsi

Find vej til Frøbjerg Festspil

Om Frøbjerg Festspil