ff logo w small

Vinterforestillingen lagt i dvale

Det er desværre ikke lykkes at få skabt de mest optimale rammer til et undervisningsforløb i Frøbjerg Festspil regi, der skulle ende op med forestillingen Jul på Slottet til december i år.  

Formand Knud Møller fra Frøbjerg Festspil har ikke opgivet tankerne om et undervisningsforløb med fokus på musical for børn og unge i Frøbjerg, men det bliver ikke som først meldt ud i dette efterår. 

- Der er forskellige ting, der ikke er gået, som vi havde håbet. Blandt andet har vi ikke kunne finde en instruktør til at stå for undervisningen. Ideen som en lille gruppe her udtænkte i løbet af sidste år og i foråret, er stadig god, og vi vil tage den op igen, hvis vi får de rigtige rammer på plads på et senere tidspunkt, siger han. 

Projektet har været markedsført i programmet til årets forestilling, Saturday Night Fever, og på flyers, som publikum har fået med hjem efter forestillingen. 

- Så vi kommer til at skuffe nogen, der allerede har set det, men vi skal gøre det ordentlig, hvis vi skal gøre det, understreger Knud Møller. 

Tanken var at lave et kreativt teatermiljø, hvor børn og unge kunne stifte bekendtskab med musicalgenren og få undervisning i sang, dans, teater m.m. samt skabe et fællesskab, der kunne give grobund for et senere engagement i Frøbjerg Festspil.

    11000px Høj KENE TING blå gMiddelfart sparaarupdk logo headerFyens Stillads annonce 1041Vestfyen logo gron gennemsi