Frøbjerg Festspils sommerforestilling 2022

Frøbjerg Festspil afholder audition til næste års sommerspil: "GREASE"

Lørdag d. 2. og Søndag 3. oktober - Start kl. 10.00.

TRYK HER FOR AT LÆSE ROLLEBESKRIVELSERNE

Stedet for Audition er:

Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C

Spilleperioden er August 2022, og prøveforløbet starter i marts

Når du trykker "Send tilmeldingen afsted", kontrolleres det at du har udfyldt skemaet korrekt - og først når du ser billedet "Tak for din tilmelding" er dine oplysninger registreret korrekt - du får herefter en mail med dine indtastede informationer, samt forklaring på det videre forløb.

Indtast skemaet så præcist som muligt - alle felter med (*) skal udfyldes:

Praktisk information til aspiranterne


Idet alle de unge roller + dansere skal være gode dansere, adskiller vores audition sig fra de øvrige år – se info nedenfor.

Audition finder sted lørdag d. 2. og søndag d. 3. oktober på Teaterskolen TOPPEN, Slotgade 18, 1. sal, 5000 Odense C.
– man får en tid den ene af disse dage.

Castet besættes udelukkende med frivillige (ikke lønnede), og der ydes ikke kørselsgodtgørelse ift. prøver og forestillinger.

Uanset køn skal man minimum være fyldt 16 år på audition dagen.

Er du under 35 år, skal du først til en danseprøve – dette foregår i mindre hold, hvor du er inde og danse sammen med andre aspiranter. Du skal ikke forberede noget selv.

Såfremt vi vurderer, at du har de nødvendige dansekompetencer, skal du efterfølgende til en almindelig sangprøve, hvor du skal synge en sang, som du har forberedt hjemmefra (Efter tilmelding til audition, vil du modtage en mail med info om hvilket nummer du skal forberede)

Er du over 35 år, behøver du ikke til en danseprøve (men ønsker du at medvirke som danser, skal du naturligvis til en danseprøve). Du skal synge en sang, som du har forberedt hjemmefra – og det er uanset om du ønsker at gå til audition både som danser og skuespiller (Efter tilmelding til audition, vil du modtage en mail med info om hvilket nummer du skal forberede)

VIGTIGT:
Musicalen kræver et velsyngende stationært kor, som kommer til at stå sammen med orkesteret (de er dermed ikke på scenen).
Derfor er det også muligt at melde sig vores audition, hvis man udelukkende ønsker at synge – i givet fald, skal man udelukkende til en sangprøve. Vi håber at se en masse gode sangere, da ”Grease” som bekendt er fyldt med stribevis af hits.

Fornavn bedes udfyldt
Efternavn bedes udfyldt
Adresse bedes udfyldt
Postnummer bedes udfyldt
By bedes udfyldt
Telefonnummer bedes udfyldt uden mellemrum
Fødselsdato bedes udfyldt som f.eks. 28.12.1982
Email bedes udfyldt
Ugyldig indtastning
Hvad kunne du tænke dig at medvirke i - sæt gerne flere "flueben" (det forbedrer dine chancer for at blive optaget):
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ugyldig indtastning
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Vi gør opmærksom på, at der ikke udbetales nogen form for honorar eller kørselsgodtgørelse for de medvirkende til forestillingen.

Invalid Input

Frøbjerg Festspil | Frøbjergvej 76A | 5560 Aarup | Tlf: 64433333 | Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.| CVR: 22 42 51 53