Så er vi klar med menukortet til sommerens musical


  • Menu A - Forret

    Moderne rejecocktail

    Med mix af rejer, krebsehaler, tigerrejer vendt med friske krydderurter og lime.
    Hertil friskbagt brød fra Vissenbjerg Bageri.

    FOTO: Steen Jansdal
  • Menu A - Hovedret

    Kromandens Mørbradgryde

    Mørbradgryde med stegte grøntsager, pølser, barbecue sauce toppet med bacon hertil ovnstegte kartofler med persille.

    PRIS: 180 kr.

    FOTO: Steen Jansdal

    Igen i år er det Hotel Aarup Kro ved Casper Andersen, der skal levere menuerne til Spisehuset.

    Vores publikum har været særdeles tilfredse med maden i Spisehuset så et helt naturligt og oplagt genvalg.

    Det gode samarbejde mellem Festspillet og Hotel Aarup Kro - samt 2.500 solgte menuer i 2021 - understøtter naturligvis det fortsatte samarbejde.

    Igen i år kan der vælges mellem 4 menuer. Som noget helt nyt er der kommet en TAPAS-menu med.

    Se alle menuer her

    Tilmelding til nyhedsbreve