Drømmer om at blive sanger


Signe Marie Uglebjerg har sunget i Vester Skerninge Sangkor. Hun går nu på musiklinjen på HF Flow, og til august skal hun medvirke i koret, der skal få de kendte hits fra ”Grease” til at fortrylle publikum på Frøbjerg Bavnehøj.


Siden hun var helt lille, har Signe Marie Uglebjerg fra Vester Skerninge sunget.

- Jeg elsker at synge. Jeg har sunget i Vester Skerninge Sangkor, der er et klassisk kor med rødder i det Sydfynske med mellem 50 og 60 medlemmer. Vi var blandt andet på en korturne til Tyskland, fortæller hun.

På Ringe Efterskole optrådte hun i flere forestillinger, blandt andet en forestilling, hvor hun sang sange af kendte afdøde kvindelige sangere som Aretha Franklin og Amy Winehouse.

- Vi optrådte også på Posten i Odense, det var dejligt at stå på den scene, siger hun.

 

Hits fra ”Grease”

Nu går hun på musiklinjen på HF Flow i Odense, og hun bliver færdig nu til sommer.

- Det er lige noget for mig, og det har levet op til mine forventninger. Det er det fedeste sted at gå, når man holder så meget af at synge, som jeg gør, understreger hun.

Samtidig med, at hun bliver bedre til at synge på HF Flow, går hun til prøver, hvor hun synger de store hits fra ”Grease”.

- Mine forældre er altid ude og se Frøbjerg Festspil, og min mor foreslog mig, at jeg skulle gå til audition, siger hun.

Signe Marie Uglebjerg imponerede det kunstneriske team med sin sang, og hun kom med i forestillingen.

- Jeg har set ”Grease” rigtig mange gange. Det er min yndlingsfilm. Jeg glæder mig helt vildt meget til forestillingen. Jeg er stolt af mig selv, og det er et højt niveau på Frøbjerg. Jeg kan helt vildt godt lide det, understreger hun.

 

Vil lave mere musical

Hun medvirker i det fælles kor, der understøtter og forstærker sangene i musicalen.

- Atmosfæren på Frøbjerg er så hyggeligt, og vi øver sammen med de andre medvirkende. Der er et dejligt fællesskab. Der er en god stemning, og snakken går. Det lyder skidegodt, når vi synger og vores korleder Julie Strange er virkelig god og sød og dygtig, siger hun.

I fremtiden, vil hun forfølge sin drøm om at blive sanger.

- Min plan er at søge ind på MGK, hvor der er deadline den 1. december, men jeg har også overvejet at søge ind på Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet i Fredericia. Det er helt sikkert, at jeg gerne vil lave mere musical, fastslår Signe Marie Uglebjerg.

Foto : Steen Jansdal

Musicalen "Grease" er baseret på filmen af samme navn. Det er den klassiske historie om ung kærlighed,

forelskelse og kampen for at lykkes og blive til noget. ”Grease” er smækfyldt med hits og garanterer et brag af en dansemusical, hvor der er skruet op for 50’er charmen. Det er ikke uden grund, at ”Grease” har været en af de længst kørende musicals i London og på Broadway; persongalleriet, numrene og ikke mindst den spektakulære dans tiltrækker publikum i alle aldersgrupper.

Musicalen "Grease" kan opleves på Frøbjerg Bavnehøj fra 4. - 20. august. Billetter kan købes på www.frobjerg.dk

Tilmelding til nyhedsbreve