Kør grønt til ”Grease”


I 1921 gik Chr. Jensen i land efter en karriere som styrmand på et 3 mastes sejlskib og stiftede Haarby Lillebil sammen med sin kone Anna. I over 100 år har Haarby Turist bragt personer rundt i landet og udlandet. Nu sker det også på en måde, der er godt for det globale CO2-regnskab.

 - Vi er CO2-neutrale på vores busdrift. Vi giver mere for brændstoffet, og til gengæld planter benzinselskabet Shell træer. For vores vedkommende svarer det til 80 træer om året. Det er med til at lave skovområder over hele verden, hvor det gavner den lokale befolkningen, fortæller indehaver Kurt Hestehave Jensen, der understreger, at buskørsel er en af de transportformer, der er mest miljørigtig blandt andet sammenlignet med at tage en flyver.

 Når du køber en billet til forestillingen ”Grease” i august, kan du samtidig bestille grøn bustransport, hvor du kan, spare benzin til bilen, slappe af og komme i feststemning. På seks udvalgte dage, kan du lade bilen stå og tage bussen til Frøbjerg og hjem igen.

 - Vi vil gerne støtte Frøbjerg Festspil, og det gør vi på den her måde med muligheden for at tage bussen til en meget lav pris, siger han.

 Den ene rute får afgang fra holdepladsen ved stationen i Middelfart. Så går turen til Nr. Åby videre til REMA1000 i Assens til opsamling og videre til Glams Bjerg Hus i Glamsbjerg for at slutte ved foden af Frøbjerg Bavnehøj.

 Den anden tur går fra Dannebrogsgade i Odense, videre til Vissenbjerg til Tommerup Stationsby og Knarreborg med endestation i Frøbjerg. Det koster kun 25 kroner tur/retur at tage bussen.

 - Turene tager en lille time, og det er tilladt at nyde en øl eller et glas vin på turen, siger Kurt Hestehave Jensen fra Haarby Turist, der selv har set flere forestillinger på Frøbjerg Festspil og selvfølgelig skal han også opleve årets forestilling ”Grease”.

På begge ruter køres der retur umiddelbart efter forestillingen - ad samme ruter.

Foto : Steen Jansdal

Lad bilen stå og kør med Haarby Turist og oplev Vito Borggild Gram i rollen som Danny Zuko og Emma Sofie Eckhoff, der spiller Sandy i forestillingen ”Grease” til august på Frøbjerg.

RUTE 1 - rød rute - fra Odense- rød rute - fra Odense

den 4/8 + 5/8 + 16/8

Odense, Dannebrogsgade, kl. 18.00

Vissenbjerg, Østergade v. Brugsen, kl. 18.30

Tommerup St., Torvet, kl. 19.00

Knarreborg, v. det Gl. Posthus, kl. 19.05

Ankomst Frøbjerg, kl. 19.15

RUTE 2 - grøn rute - fra Middelfart- grøn rute - fra Middelfart

den 6/8 + 11/8 + 17/8

Middelfart, Banegården, kl. 18.00

Nr. Åby, Assensvej v. Q8 tanken, kl. 18.15

Assens, Rema 1000, kl. 18.45

Glamsbjerg, Glams Bjerg Hus, kl. 19.00

Ankomst Frøbjerg, kl. 19.15

Tilmelding til nyhedsbreve