Menuer i spisehuset


MENU A: REJECOCKTAIL OG MØRBRADGRYDE

FORRET: Moderne rejecocktail

Med mix af rejer, krebsehaler, tigerrejer vendt med friske krydderurter og lime.
Hertil friskbagt brød fra Vissenbjerg Bageri.

HOVEDRET: Kromandens Mørbradgryde

Mørbradgryde med stegte grøntsager, pølser, barbecue sauce toppet med bacon hertil ovnstegte kartofler med persille.

PRIS: 180 kr.

Menu B - Biksemad

Biksemad med spejlæg, rødbeder, bearnaise, HP-sauce, engelsk sauce, ketchup, smør og rugbrød.

PRIS: 100 kr.

Menu C - Tapas

Tapas tallerken bestående af 7 slags:

Rejemix med sakura spirer
Varmrøget laks med urtecreme
Tunmousse med ørredrogn
Serranoskinke med salsa
Hønsesalat med bacon
Chokolademousse med jordbær
3 slags ost og syltede valnødder

Hertil 2 slags brød og smør.

Med forbehold for ændringer.

PRIS: 145 kr.

Menu D - Burger

Burger med 200 gram hakkebøf, serveret i lækker brioche bolle med mix salat, tomatsalsa, bacon og ost hertil pommes frites og barbecue dressing.

PRIS: 110 kr.

Tilmelding til nyhedsbreve