Rolleliste GREASE


Bemærk: Aldersbeskrivelsen i parentes er vejledende – dog kan man ikke medvirke, hvis man ikke minimum er fyldt 16 år på audition dagen.

Danny (16-25 år)                             Lederen af ”T-Birds”-slænget. Flot, selvsikker type med en kølig tilbagelænet charme.

Sandy (16-25 år)                             Pigen, Danny interesserer sig en del for… Sød, naiv og lidt for artig på en Doris Day-agtig facon.

PINK LADIES (16-25 år):

Rizzo                                               Lederen af “Pink Ladies”. Hun er halv-rå, sarkastisk og ligefrem, og ind i mellem pludselig sårbar. Slank, Italiensk-udseende – ser godt ud.

Frenchy                                           En drømmer-natur. Sød – men dum. Majer sig meget ud og går voldsomt op i sit udseende – navnlig sit hår. Hun kan dårligt vente med at få afsluttet High-School, så hun kan komme til at arbejde på en skønhedssalon.

Marty                                               Skønheden i “Pink Ladies”-slænget. Køn og ser ældre ud end de andre piger, men afslører sin rigtige alder, når hun siger noget. Forsøger at virke sofistikeret.

Jan                                                   Mad-fikseret og konstant spisende type. Højrøstet og dominerende, når hun er sammen med pigerne, men genert så snart drengene er til stede.

T-BIRDS (16-25 år):

Kenickie                                          Næstkommanderende i gruppen. Rå, tatoveret, cool på en lidt vred måde. Undgår helst at vise noget som helst tegn på følsomhed. Han har en lidt forskruet humoristisk sans.

Doody                                              Den yngste af drengene. Lille, drenget, åbenhjertet type med et afvæbnende smil. Han tilbeder de andre drenge som helte, og kompenserer lidt for sin manglende størrelse ved at kunne spille på guitar.

Roger                                               Lidt kraftig fyr, der ville gøre alt for at få et godt grin ud af hvad som helst. Fuld af lidt halv-syge ideer og lettere uigennemtænkte planer. Slængets klovn, der godt kan lide at grinet først og fremmest går på andre end ham selv.

Sonny                                              Italiens udseende, mørklødet med kulsort, skinnende hår. Halvpralende type, der forstår at sno sig. Er overbevist om, at alle piger er vilde med ham.

ØVRIGE ROLLER:

Patty (16-25 år)                               En typisk, ærke-amerikansk High-School cheerleader. (Bare for en god ordens skyld, er cheer-leaders altså de lettere tåbelige heppe-kor-piger, der iført hold-farverne og med kæmpe-pon-pon’er i hænderne synger hold-sangen, råber hold-slagordet og i det hele taget på den mest kontante, slagkraftige vis gør opmærksom på deres holds uovervindelighed ved fx baseball, american football eller basket-ball kampe). Køn og sportstrænet type. Pågående, selvsikker og undertiden lidt overgearet i sin begejstring. Forfalden til sladder – men på en gæv ikke ondskabsfuld måde. Og så kan hun svinge en tambour-stav.

Eugene (16-25 år)                           Duks og mønsterelev. Typen, der holder afgangsklassens tale for skolen. Har en lidt uheldig kropsholdning og en skinger stemme. En type, der har pudset en del lærer-æbler. Selvhøjtidelig og godtroende.

Miss Lynch (40-60 år)                    En gammel-jomfru lærerinde. Stram, proper og korrekt.

Cha-Cha (16-25 år)                         En lidt for energisk, højttalende pige, der er meget stolt over at være den bedste danser på St. Bernadettes High School. Lettere usmart.

Vince Fontaine (30-50 år)               En typisk amerikansk radio-show disc-jockey, der er populær hos et stort teenage-publikum. Glat, lidt for smart, hurtigt-talende. En brylcreme veteran.

Johnny Casino (16-40 år)                En smart, halv-sej elev på Rydell High School, der leder et rock’n roll-band. Han betragter sig selv som et stort rock-idol.

Englen (25-40 år)                            Denne rolle kan spilles / synges af både en mand og en kvinde. Synger ”Beauty School Dropout”, som i vores version bliver et stort gospelnummer. Rollen kræver en virkelig stærk sanger.

Frøbjerg Festspil | Frøbjergvej 76A | 5560 Aarup | Tlf: 64433333 | Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.| CVR: 22 42 51 53