Spiser trolde ”Helstegt svinekam med stegte kartofler”…?

Hverken instruktør af næste års forestilling ”SHREK – THE MUSICAL” Carsten Friis eller kromand Casper Andersen har planer om at blande sig i julen og julemaden….

Men de er bagmændene – sammen med Frøbjerg Festspil – bag en musikalsk julepakke med billetter til ”SHREK” inclusiv spisning, program og P-billet – til en rigtig god pris.

Nu kan du glæde dine bedsteforældre, din partner, børn eller venner med en julegave, der rummer en fantastisk oplevelse – smækfyldt med musikalske hits og danseoptrin – opført i den skønne natur på Frøbjerg Bavnehøj.

Der går “grøn trold” i den næste år, når Frøbjerg Festspil præsenterer ”SHREK – THE MUSICAL” på Højen.

Ovenpå dette års hitmusical ”GREASE”, der blev et kæmpe tilløbsstykke med knap 17.500 tilskuere og fantastiske anmeldelser i både pressen og blandt publikum, bevæger Frøbjerg sig nu over i eventyruniverset.

Og det er vel at mærke ikke “bare” et klassisk eventyr – slet ikke. Her er der i den grad noget at hente for BÅDE børn, unge og voksne – og selvfølgelig også de voksnes forældre.

En lækker menu spiller hovedrollen i årets bedste julepakke:

Til næste års forestilling har Frøbjerg Festspil sammensat en attraktiv ”julepakke”, der kan købes med en god julerabat – indtil den 24. december.

Pakken indeholder 2 billetter – på de bedste pladser – til ”SHREK” – valgfri dato, 2 x lækker menu A fra Hotel Aarup Kro, P-billet og et flot program til 698,- kroner, så man sparer hele 25% i forhold til normalprisen. 

Hvorvidt svinekam er ”trolde-spise” skal vi lade være usagt. Men her er menuen til det kommende års optakt til ”SHREK”: 

Til forret : serveres varmrøget laks 
Hovedretten er : Helstegt svinekam, med stegte kartofler, paprika sauce og ovnbagte kartofler.

Læs også disse nyheder

Her kan du bestille billet til årets sommerforestilling samt tilkøbe menuer og p-billet.

Husk at du også kan bestille mad sammen med billetten - tryk da på "Køb billet, menu m.m-knappen".

Giv et gavekort på et valgfrit beløb ml. 100-2.500kr til Frøbjerg Festspil