Frøbjerg Festspil - Frøbjerg Koret

Frøbjerg Koret

Hyggeligt fællesskab med sang i centrum​

Frøbjerg Koret er meget mere end bare et kor. Det er et socialt fællesskab, hvor der er plads til alle, og vi stopper aldrig med at lære. Vi er en enhed, hvor vi er afhængige af hinanden, og vi skaber den gensidige tillid gennem fællesskabet, som er i højsædet.

Hver torsdag fra den 5. september er det muligt at mødes i Frøbjerg Samlings- og Kulturhus, når Frøbjerg Koret tager hul på den nye sæson.

Frøbjergkoret tæller omkring 30 personer, men vi har altid plads til flere, som vil være med til at udvikle deres sangstemme. Og tænker du nu, at du ikke synger, som fuglene synger så bare rolig. For hvis du bare synger rimelig rent, så er der ingen yderligere krav om, at man kan læse noder eller har tidligere erfaring med at synge i kor, derimod er det lysten til at synge, der skal drive værket.

De nuværende medlemmer er med til at skabe et fællesskab, hvor der både er plads til grin og pjat, men hvor vi samtidig også har fokus på det faglige og udvikling. Det er nemlig aldrig for sent at lære.

Vi har koncerter i kirker ved højtider samt koncerter og underholdning ved andre arrangementer, hvilket også betyder, at vi gør os umage og stiller krav til hinanden.Derudover har vi også nogle faste udflugter i løbet af året, der er med til at styrke fællesskabet, som gerne skal gøre os endnu bedre, når vi skal performe.

Der er dog også plads til en kop kaffe under torsdagens undervisning, hvor vi kan få vendt verdenssituationen, inden vi synger og arbejder videre under ledelse af korets dirigent, Carsten Sindvald.

Carsten er oprindelig uddannet klassisk saxofonist ved Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse og har siden foretaget videregående studier i Paris. Han har haft  række solist optrædener, bl.a. med flere danske symfoni- og strygeorkestre – herunder Odense Symfoniorkester, hvor han også er fast tilknyttet assistent.

Carsten har desuden været aktiv som kammer- og jazz musiker i en række sammenhænge, og har efterhånden en række cd-indspilninger indenfor klassisk, jazz, crossover, art rock mm bag sig – herunder et dobbelt-album med 24 Capricer af Paganini.

Carsten har også haft opgaver som komponist og arrangør for såvel symfoniorkester som teatre såsom Sønderjyllands Symfoniorkester, Dr. Dante, Odense Teater og Nordfyns Friluftsspil, og er til daglig ansat som organist i Haarby Kirke.

I egenskab af korleder har Carsten været dirigent for Odense Teaterkor, Ansgarkoret og Haarby Kirkes damekor.

Vi tager imod alle med åbne arme, og det er lige meget, om du er ung eller gammel, kvinde eller mand. Der er plads til alle i Frøbjerg Koret. Vi mødes hver torsdag i Frøbjerg Samlingshus, hvor vi, fordi vi er en del af foreningen Frøbjerg Festspil, også har et socialt samvær med de øvrige dele af foreningen. Det skaber en helt speciel ramme for vores kor.

Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Carl Pedersen, som er formand, på nummeret 23240855, så vil han tage en snak med dig – og senere aftale at mødes med koret.

Frøbjergkoret 2024
Korets dirigent, Carsten Sindvald.
Korets dirigent, Carsten Sindvald.

Du finder os her:

Adressen er Frøbjergvej 76A, 5560 Aarup.