Frøbjerg Festspil

Om os

Frøbjerg Festspil

I naturskønne omgivelser, hvor de frivillige er med til at skabe en hyggelig ramme, hvor alle føler sig velkomne fra de kommer ind på parkeringspladsen til de kører ud igen, leverer vi hvert år musical af høj klasse.

Frøbjerg Festspil har eksisteret siden 1984, og den blev stiftet af en gruppe entusiastiske mennesker, som mente, at det igen var tid til at få et friluftsteater op at stå på Fyns højste punkt, Frøbjerg Bavnehøj.

To år senere, i 1986, var den første forestilling allerede stablet på benene, da intet mindre end 150 frivillige skuespillere opførte “Røverne fra Vissenbjerg”, skrevet af instruktør Erik Bent Svendlund.

Den første forestilling trak 5000 tilskuere, men i dag har vi vokset også væsentligt større, hvor vi er oppe på næsten 15.000 besøgende hver sommer.

Men Frøbjerg Festspil er meget mere end bare sommerens festspil på Højen, da det er en forening, der er aktiv året rundt. Frøbjerg Koret og Frøbjerg Teaterskole er nemlig siden kommet til, hvilket gør, at der hele tiden sker noget i Frøbjerg. Frøbjerg Samlingshus fungerer som foreningens base og “klubhus”, hvor huset bliver brugt til prøver, arrangementer og møder. Man kan dog også som privat person leje Frøbjerg Samlingshus til fester, kurser og andre arrangementer.

Frøbjerg Festspil har med andre ord fået vokseværk siden den spæde start i 1984.

Der den dag i dag er op mod 300 aktive i Frøbjerg Festspil, som alle gør det muligt at have en velfungerende forening, hvor der er plads til alle – både gamle som unge.

Hovedbestyrelsen er den øverste myndighed og dækker styregrupperne for Sommerspillet, Frøbjerg Teaterskole, Frøbjerg Koret og Frøbjerg Samlingshus.

Du finder os her

Adressen er Frøbjergvej 76A, 5560 Aarup.

Bliv opdateret

Nyheder fra foreningen

Frivillige kræfter

Vi har op imod 300 frivillige, som alle sætter en ære i at få klaveret til at spille den rette melodi

Hoved­bestyrelsen

Næstformand

Kirsten Hornbak

Medlem

Stine Habekost

Klaus Hansen

Medlem

Klaus Hansen

Medlem

Allan Kirkebæk Jensen

Suppleant

Lars Kristian Pedersen

Alexander Brauer-Christiansen

Suppleant

Alexander Brauer-Christiansen