Frøbjerg Festspil - Samlings- og Kulturhuset

Frøbjerg Samlings- og Kulturhus

Lokaler til både konferencer og livets fester

Frøbjerg Samlings- og Kulturhus udlejes til private fester, kurser og andre sociale arrangementer i naturskønne omgivelser. Vi kan skræddersy den perfekte fest til dig, mens vi også har nyt elektronisk udstyr, som kan anvendes.

I Frøbjerg har du ikke bare mulighed for at se Fyns højeste punkt – men tæt på et stenkast derfra – er det også muligt at holde din næste fest. Frøbjerg Samlingshus er således beliggende i et skønt naturområde med højt til loftet, og vi har erfaringen samt ekspertisen til at planlægge din næste fest efter behov og ønsker.

Vi har gennem årene haft mange tilfredse kunder, som særligt fremhæver vores gode service, mens vi også er hurtige til at vende tilbage, når du har henvendt dig om netop din fest eller dit arrangement.

Hos os er der også mulighed for at få kridtet danseskoene, da vi har også en stor spejlvæg, som er oplagt til eksempelvis danseøvelser inden et bryllup. Men det kan også bruges til mange andre ting, når der skal være fest. Derudover bruges vores lokale også af vores dygtige teaterskole samt festspillet, når de øver frem mod forestillingerne i august måned.

Samlinghuset fungerer samtidig som “klubhus” for festspillet, der også har mødelokaler på vores første sal, mens “sy-pigerne”, der syer kostumer, også er at finde på den etage.

Frøbjerg Samlingshus er for dig, der gerne vil holde en fest, hvor der er styr på sagerne, og vi skræddersyr din fest med nærhed og erfaring i naturskønne omgivelser.

Hvad tilbyder vi?

Frøbjerg Samlingshus lejer huset ud til:

Derudover kan vi tilbyde en service, hvor du kan få lov til at komme og være med til sætte dit præg på, hvordan bordene skal stå, mens du også med egne øjne kan få et glimt af lokalet.

I Frøbjerg Samlingshus gør vi det så nemt for dig, som det overhovedet er muligt, og vi tilbyder også to industriovne og en lynhurtig opvaskemaskine, så det i hvert fald ikke er det, der skal fylde.

Alt det praktiske

Festlige indslag:
Hvis man ønsker at låne lokalet til et kursus, konference eller et festligt indslag, så har vi et nyt AV-anlæg med en rigtig god lyd, mens vi også har en projektor med et flot billede, og det hele er endda ledningsfrit. Derudover er der også mulighed for at benytte sig af vores wi-fi.

Hvad koster det?

  • Leje af salen inkl. køkken 1.800,-
  • Leje af hele huset 2.300,-
  • Leje af rød stue alene 500,-
  • Leje af rød stue med køkken 1.000,-
  • Leje af hele huset til begravelser 1.000,-
  • Leje af rød stue til begravelser 500,-
  • Der tillægges en miljøafgift på 300,-

Hvis du ikke selv vil stå for maden, så kan vi også sørge for det. I Frøbjerg Samlingshus råder vi nemlig over den, hvis vi selv skal sige det, dygtige kok Inga Jørgensen, som også kan sørge for personale til jeres fest, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvor meget plads er der?

Vi har plads til 90 personer i den store sal og i vores mindre sal, rød stue, er der plads til 30 personer. 

Bordstørrelse og plads:

  • 20 stk. 180×90
  • 10 runde borde diameter 118cm ( 4 personer)
  • 10 runde borde diameter 153cm (8 personer)

Se hvornår forsamlingshuset er ledigt:

Hvem skal man kontakte, hvis man ønsker at leje samlingshuset?

Du finder os her:

Adressen er Frøbjergvej 76A, 5560 Aarup.