Frøbjerg Festspil - Teaterskolen

Teaterskolen Frøbjerg Festspil

Teater, drama og performence for børn og unge

Hos Teaterskolen Frøbjerg Festspil får du lov til at prøve de udfordringer, der følger med det at stå på de skrå brædder. Vi arbejder med mimik, stemmer og skuespil, men vi har også fokus på at opbygge selvtillid og styrke det sociale sammenhold.

Teaterskolen Frøbjerg Festspil er en teaterskole, hvor der er plads til alle. Vi har hold i alle aldre fra 7-18 år, og uanset om du er helt ny på en scene, eller har prøvet det mange gange, så er der helt sikkert plads til dig.

Vi har ingen krav om, at man skal have et bestemt niveau, men derimod skal det være lysten, der driver værket. Vi går meget op i, at det skal være sjovt for alle, mens vi samtidig også giver plads til at man kan udfolde sine evner – uanset hvilket niveau, man befinder sig på.

Vi arbejder med sjove dramalege, vi tester os selv af med mimik, stemme og øver, hvordan man kan bruge sit kropssprog. Vi stifter bekendtskab med teatersport og improvisation med en masse forskellige øvelser, hvor vi bliver udfordret i mange aspekter. Derudover ser vi også nærmere på, hvordan en karakter ser ud og opfører sig, samt hvordan man påtager sig en rolle.

Men måske vigtigst af alt, så er det overordnede mål for øvelserne at styrke selvtilliden og ikke mindst være med til at styrke fællesskabet. På Teaterskolen er der plads til alle, og vi vil skabe et kreativt miljø, hvor børn og unge kan smage på teater, drama og performence.

I efteråret 2022 tilbyder vi undervisning i både Middelfart og Frøbjerg (se længere nede), mens 2023 bliver lidt speciel. For her mødes vi alle og skal lave musicalen “Pippi”, som også vil blive sat op på Frøbjerg Bavnehøj. Det glæder vi os enormt meget til!

Underviser er Rikke Friis Skov, som er lærer på Vesterdals Efterskole, hvor hun netop underviser i drama, og hun har også flere gange medvirket i Frøbjerg Festspils sommerforestilling. Hun ved altså, hvad hun snakker om, mens hun, qua sit job, er vant til at have fokus på styrkelse af fællesskabet og at skabe godt humør.

Foruden vores faste hold mandag i Frøbjerg og Middelfart afholder vi også weekendworkshops i udvalgte weekender.

Hør hvorfor du skal gå til teater

Vores hold

BY

HOLD

ALDER

TID

STED

UNDERVISER

Frøbjerg

Børn

ca. 7-11 år*

Mandag kl. 17.00-18.00

Frøbjerg Samlingshus

Rikke Friis Skov

Frøbjerg

Unge

ca. 12-18 år*

Mandag kl. 18.00-19.30

Frøbjerg Samlingshus

Rikke Friis Skov

Middelfart

Børn

ca. 7-11 år*

Mandag kl. 16.30-17.30

Lillebæltskolens SFO

Reidun Christensen

Middelfart

Unge

ca. 12-18 år*

Mandag kl. 17.30-19.00

Lillebæltskolens SFO

Reidun Christensen

*Alderen er vejledende og justeres efter den enkeltes behov.

Hvad sker der i 2023?

I foråret 2023 tilbyder igen undervisning i både Middelfart og Frøbjerg. 

Efterårets hold starter op i uge 38.

I efteråret 2023 opsætter vi Musicalen ”Pippi” på Skallebølle skole. Hold godt øje med tilmeldingen til dette, hvis du skal være en del af dette setup.

På vegne af styregruppen teaterskolen

Kim Hedegaard
viceleder@fofri.dk

Kontakt

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du kontakte frobjergteaterskole@gmail.com, så sørger vi for, at du lander det rigtige sted.

Teaterskolen Frøbjerg Festspil
Teaterskole og dramaskole i Middelfart og Frøbjerg
Teaterskole og dramaskole i Middelfart og Frøbjerg
Teaterskole og dramaskole i Middelfart og Frøbjerg
Teaterskole og dramaskole i Middelfart og Frøbjerg
Teaterskolen Frøbjerg Festspil

Vi øver i Frøbjerg

Adressen er Frøbjergvej 76A, 5560 Aarup.

Og i Middelfart

Skippervej 1, 5500 Middelfart

DE MEDVIRKENDE

Det siger vores elever på Teaterskolen