Vellykket audition til HAIR

Audition gik godt

Det går strygende med at sammensætte det hold, der skal være med til at give forestillingen ”Hair” liv på Frøbjerg. Instruktør og kunstnerisk leder Carsten Friis var særdeles godt tilfreds med den netop afviklede audition til ”Hair”. Knap 70 talenter mødte op. – Vi har næsten hele holdet klar, fortæller han.

– Det er igen i år en stærk trup, som uden tvivl kan være med til at fastholde det niveau, som vi og vores publikum gerne vil opleve. Jeg glæder mig vildt til at komme i gang, understreger han.

Rabat til de unge

Formand Knud Møller udtaler:

– Mange af de temaer, som ”Hair” tog fat på for 50 år siden, er stadig aktuelle i dag. Det drejer sig f.eks. om diversitet, inklusion, race, seksualitet, religion, krig og fred. Det er temaer, som vedrører os alle. Også ungdommen.

– Vi har et stærkt ønske om også at kunne tiltrække de unge. Det er derfor mig en stor glæde at kunne afsløre, at vi har indført ungdomsbilletter for unge i alderen 12 – 24 år. Disse billetter sælges – som de øvrige billetter – endnu billigere i december 2023.

Ny frokostmenu

Til næste år er der lavet en nyskabelse i ”Spisehuset”, hvor det bliver muligt at vælge en speciel frokostmenu i forbindelse med eftermiddagsforestillingerne. Her kan man vælge mellem en tapas-anretning eller tre stykker uspecificeret smørrebrød.

Kommer man til en af aftenforestillingerne kan man som vanlig vælge mellem 4 menuer, der igen leveres af Hotel Aarup Kro.

Se mere om menuer og billetpriser her

 

 

Om ”Hair”

“Hair – The American Tribal Love-Rock Musical” har sejret adskillige gange på musicalscener over hele verden, siden den så dagens lys første gang i 1967.

Nu er det så Frøbjerg Festspils tur til at tage ”Hair” under kærlig behandling; hele den amerikanske historie og byen New York bliver rykket til Frøbjerg Bavnehøj.

Den grundlæggende historie i ”Hair” er desværre fortsat aktuel – dengang handlede det om Vietnamkrigen, i dag er der desværre tilsvarende krige og konflikter med mange ofre.

Men ”Hair” er meget mere end krig – det er samtidig en livsbekræftende historie, der handler om venskab, kærlighed og modet til at turde stå ved den, man er – og så er den ydermere tilsat masser af humor og skønne roller.

Og så kommer man selvfølgelig omkring den store ungdomsfrigørelse i 1968 – en tid med opbrud og nye tanker, der blev sat i spil over hele verden.

Med ”Hair” vil Frøbjerg Festspil skabe en storslået musical, hvor musikken, dansen, humoren, livsgnisten og historien samlet set skal underholde publikum, men også gerne sætte et lille aftryk af eftertænksomhed.

Musikken er opdateret, så hele lydsiden bliver aktuel og naturlig for et 2024 publikum, og dermed skaber den også rammen for endnu engang at kaste sig over store spektakulære sang- og dansenumre

Fotos : Steen Jansdal

Læs også disse nyheder